Adiba Ayu – Website

Explore and Shop Original Sabah Products – Unmatched Quality, Timeless Style

Tentang Adiba Ayu

Melangkah ke dunia Adiba Ayu yang mempesonakan, jenama yang sangat diilhamkan oleh keindahan alam semulajadi yang mengagumkan dan sumber asli Borneo Sabah Malaysia. Ia adalah bukti visi seorang wanita yang luar biasa, Puan Adiba Ayu, usaha yang tidak berbelah bahagi dan semangat yang tidak putus-putus telah mendorongnya menceburi empayar perhiasan.

Perjalanan Puan Adiba Ayu bermula pada usia 14 tahun apabila masalah kewangan memaksanya meninggalkan sekolah sebelum waktunya. Tetapi kesusahan hanya membakar keazamannya, didorong oleh pengalaman hidupnya sendiri, beliau membayangkan jenama yang akan merangkumi kesucian, keaslian, dan sumber alam semulajadi.

Dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk mendapatkan mutiara asli terbaik dan kristal Austria, Adiba Ayu telah mencapai pengiktirafan yang tiada tandingannya dalam industri ini. Setiap koleksi kami dibuat dengan teliti memancarkan keanggunan, eksklusiviti dan kualiti yang sempurna.

Terciptanya Adiba Ayu melalui gabungan kesenian manusia dan keindahan yang dianugerahkan kepada kita oleh Alam Semulajadi.

Visi

Visi Adiba Ayu adalah untuk menjadi pengeluar dan pengusaha aksesori berasaskan mutiara terhebat di Malaysia serta dikenali di luar negara. Matlamat utama kami adalah untuk mendapatkan perhatian global terhadap Mutiara dan Kristal Borneo.

Misi

Dengan daya kreativiti dan kemahiran, kami mencipta aksesori yang meningkatkan kecantikan semula jadi anda dengan reka bentuk yang halus dan terperinci. Kami percaya setiap aksesori harus mempunyai tempat yang istimewa di hati si pemakai. 

Play Video

Inspirasi

Sejak sekian lama, pengasas Adiba Ayu telah berusaha untuk menguasai seni permata. Keghairahan pengasas yang berterusan untuk inovasi dan reka bentuk telah menjadikannya salah satu jenama perhiasan dan aksesori utama di Malaysia. Ianya bagi meneruskan tradisi menyampaikan gaya harian yang luar biasa kepada wanita di seluruh dunia.

Temui Tawaran Eksklusif! Pintu Masuk Anda ke Dunia Keanggunan dan Gaya yang Tiada Tandingan

Memperkenalkan koleksi terbaru kami yang bersinar dengan kecantikan dan keperibadian! Adiba Ayu sangat teruja untuk memperkenalkan rangkaian eksklusif barang kemas kami yang direka dengan teliti.